RETRO RÁDIÓ

Sajtpiskóta az új sütiőrület!

Sajtpiskóta az új sütiőrület!
Laki Irén
Szerző
Laki Irén
Létrehozva2015. 06. 16. 17:30

Ennél egyszerûbb süteményt biztos nem találsz! Csak 3 hozzávaló kell bele, nem tudod elrontani és isteni finom!

Hozzávalók

3 tojás

12 dkg natúr krémsajt

12 dkg fehér csoki


Így készítsd:
1. A sütőt kapcsold be 170 fokra. 

2. Válaszd szét a tojásokat!

3. Vízgőz fölött olvaszd meg a csokit, kicsit hagyd hűlni, majd keverd hozzá a krémsajtot és a tojássárgákat.

3. Verd fel a tojásfehérjét habnak, keverd össze a sajtos krémmel.

4. Öntsd a masszát egy 15 cm átmérőjű, körben sütőpapírral bélelt tortaformába, mehet is a sütőbe!

5. A sütő aljára tegyél egy nagy tepsit, benne egy bögre vízzel. A sajtpiskótát 15 percig süsd, miután kivetted a sütőből, hagyd állni még 15 percet.

Díszítsd gyümölccsel vagy reszelt csokival.

Szeretnél megismerni még több egyszerű sütireceptet? Ide süss!

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.