OTTHONKA

Így lesz a raklapból szuper kerítés

Raklapból soha nem elég! Az elképesztően sokoldalú építkezési maradékból nemcsak remek bútorokat, de szuper olcsó kerítést is készíthetsz!
  • Szerző: Ripost

A raklap természetes fából készül, ezért megjelenése igazán vonzó, és egy kis fantáziával rengeteg minden készíthető belőle. Kerti bútor, virágláda, fali polc,lakásdekoráció stb... Persze akad, aki nagyobbat álmodik és komolyabb építményeket állít össze raklapból - mondjuk egy kültéri medence vázát. Ennél már csak a kerítés kézenfekvőbb, s mint összeállításunkból kiderül, a raklap fantasztikus térhatároló lehet, csak élni kell a lehetőséggel.

1. Zöldellő térelválasztó teraszra

2. Nagyobb falfelületet is boríthatsz vele.

Célszerű hálózatban fölerősíteni a raklapokat a kiválasztott falra, így erőteljesebb lesz a hatás. Ha felrakás előtt vastag fóliával borítod a hátulját és kialakítasz rekeszeket, dúsan ültethetsz bele  növényeket is.

3. Udvarrészek határolására jobb és olcsóbb megoldást magunk sem tudnánk mutatni.

4. Kombinált kerítés. Fordítsd a raklap alsó részét az udvar felé, így klassz pakolófelületeket alakíthatsz ki!

5. Vékony lazúrral átkenve profi kerítés lesz!

6. Ha megfelelő rögzítéssel egymás fölé két sorban helyezed el a raklapokat, akár utcafronton is alkalmazhatod kerítésként. Játékos hatást vegyes színekkel érhetsz el.

 

7. Erős színűre festve már egyetlen raklap is igazi látványelem lehet a kertedben! Virágláda és még lámpa is helyet kaphat rajta.

8. Igazi natúr megoldás: csodásan kiegészíti a virágládát a hozzá illesztett raklap. Így több szinten pompázhatnak csodás virágaid, élő növényfalad lesz.

9. Kerítés és veteményes egyben! Nagyon menő!

 

10. A m most divatos koptatott színekkel falusias hatást érhetsz el.

11. Raklapból készült térelválasztódra kereteket is kialakíthatsz!

 

Legjobb a raklapban, hogy bármikor beszerezhető, így ha nincs a birtokodban elegendő mennyiség, darabját 3000 forint körüli összegért megkapod a nagyobb raklapárusító telepeken.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?