csináld magad

13 találat
OTTHONKA

Csoda raklapból: Eszméletlen, mit bütykölt a kertbe a Vas megyei házaspár

Évek óta divatosak a raklapból készült bútorok, de amit Kovácsék dobtak össze, ahhoz foghatót ritkán látni! Az biztos, hogy az igényes és alapos munkával sokak kedvét meghozták a barkácsoláshoz!

OTTHONKA

Ezért kenj cementet a lufira, szuper ajándék lesz belőle

Nyakunkon a karácsony. Ilyenkor a legnagyobb fejtörést az okozza, hogy idén, mit ajándékozz a szeretteidnek. Kár lenne pénzt kiadni olyasmire, ami személytelen, mert ezer meg ezer van belőle. Inkább készíts egyedi ajándékot, melybe a lelked is belekerül.

OTTHONKA

Zseniális ötlet, nem hevernek többet szanaszét a cipők

Ha belépsz egy lakásba, nincs lehangolóbb, mint a szanaszét dobált cipők látványa. Az sem sokkal felemelőbb, amikor a bejáratot egy ócska, ósdi, végtelenül unalmas szekrény uralja. És persze onnan is menthetetlenül folynak ki a cipők. Van erre megoldás? A

TESTFACTOR

Ez a tetoválás lett a nyár kedvence! Bármikor megváltoztathatod

A nyári rucid alig takar valamit. Most rajzolj magadra tetkót! Bármilyen őrült mintát kipróbálhatsz, hisz akármikor lemoshatod magadról és másikat rajzolhatsz helyette.

OTTHONKA

A tábortűz már a múlté, ez a kerti őrület a fiatalok új kedvence

Tarol a beton mindenütt! A kerti bútorok után itt a legújabb divat, a betonból készült asztali tűzhely!

OTTHONKA

Szuper tippek: Így lesz gyönyörű kiskert a teraszon

Sok embernek sajnos nem lehet saját kertje. De egy ház erkélyén vagy egy sorház teraszán is lehet mini édenkertet kialakítani, ahová szívesen kiülünk pihenni egy-egy fárasztó nap után.

SIKK

Most leesik az állad, erre is használhatsz egy szívószálat

Nem kell bosszankodnod, eldobnod kedvenc kapucnis pólódat vagy az edzőnacidat, ha kicsúszott belőle a zsinór. A balesetre mutatunk egy zseniális megoldást.

OTTHONKA

Így lesz a raklapból szuper kerítés

Raklapból soha nem elég! Az elképesztően sokoldalú építkezési maradékból nemcsak remek bútorokat, de szuper olcsó kerítést is készíthetsz!

OTTHONKA

Gyűlnek a sosem hordott holmik a szekrényedben? Ide süss!

Ne kerülgesd a megunt ruhákat, de azért kidobni sem kell őket. Mutatjuk a legjobb ötleteket, segítségükkel újraértelmezheted szívednek kedves ruhadarabjaidat!

SIKK

Eszméletlen divattrükkök, tízezreket spórolhatsz!

Bár az igazán jó idő még várat magára, nem árt elkezdeni a ruhatárfrissítést. Olyan ötleteket mutatunk, amikhez pénzre nincs is szükséged. Ami kell: néhány régi gönc, tű, cérna, olló. Hajrá!

OTTHONKA

12 szuper ötlet konzervdobozból, amire soha nem gondoltál volna

Ki ne dobd az üres konzervdobozokat, eszméletlen jó dolgokat készíthetsz belőle. Nem csak szép, de hasznos is lehet, ha a kuka helyett új életre kelted!

OTTHONKA

Nálad is kallódik gyümölcsös láda? Ki ne dobd!

Gyűlik nálad a gyümölcsös rekesz? Nem tudsz vele mit kezdeni? Van egy ötletünk! Fantasztikus kínálótálcát készíthetsz magadnak mindössze fél óra alatt.

OTTHONKA

Te lehetsz a kerti partik királya, ezzel a házi görögdinnye-csapolóval!

Pár perc alatt elkészítheted a látványos és finom italt a "hordóval" együtt.