MEDICINA

Rubint Réka: Lara a legjobb barátnőm!

Ahogy cseperedik, szépül és komolyodik Rubint Réka legnagyobb gyermeke Lara, anya és lánya úgy kerül egyre közelebb egymáshoz.
címkék:

 

Jólesik, hogy beavat a titkaiba

„Olyan hirtelen nőtt meg Lara, szinte egyik pillanatról a másikra lett csacsogó gyerekből gyönyörű nagylány!

Kivirágzott, mint egy rózsa!” – meséli Rubint Réka. A sztáredző szerint 12 éves lánya az élet egyre több területén találja meg önmagát. „Különös boldogság nekem, hogy Lara szívesen avat be a számára fontos kérdésekbe, és mesél a maga kis világáról. Sőt, ahelyett, hogy a külön utakat választaná, inkább

beavat a legfontosabb titkaiba.

Szeretjük a kettesben töltött csajos délutánokat, szívesen megyünk moziba, sőt, újabban vásárolgatni is.”

Ha kell, keményen megmondja a véleményét

„Lara a Mérleg jegyében született, inkább művész beállítottságú, és mindenről véleménye van, ami az esztétikával kapcsolatos. Ha például én veszek magamnak ruhát, azonnal megmondja, ha szerinte rosszul választok, és segít meghozni egy jobb döntést. Õ maga is egyre jobban odafigyel az öltözködésére, szeret csinosan járni, és nem titkolom, már az is előfordult, hogy az én szekrényemből öltözött fel.  Nem meglepő, hogy Lara ugyanúgy táskamániás lett, mint én. És hogy hogy nem, ő is imádja a magas sarkú cipőket.

Még nem hord ilyeneket, persze, de otthon már

végigpróbálta az összes magas sarkút, amit csak talált, és kijelölte azokat, amiket később hordani szeretne.

 

Az ő lába már csak egy számmal kisebb, mint az enyém, úgyhogy kicsit aggódom is, hogy túlságosan hamar jön majd el ez az idő.”

Mindketten küzdő típusok vagyunk

„Egyre jobban hasonlítunk egymásra a személyiségünket illetően is. Larából szépen bontakozik ki az önmagára igényes, tudatosan építkező nő.

Tudom, ő valójában még gyerek, de látom rajta, hogy komolyan veszi azokat a dolgokat, amik igazán érdeklik - ilyen a tanulás, nyelvtanulás és a lovaglás – ezekbe maximálisan beleteszi az energiáit, éppen úgy, mint én az aerobikba.

Azon pedig csak mosolyogni tudok, hogy reggel épp úgy indul el iskolába, mint én dolgozni. Mindkét keze tele csomagokkal, mindenhol lóg rajta valami. Ebben is magamra ismerek. Amúgy jó a humora, odafigyel kistestvéreire,

igazán gondoskodó, kezd kiforrni a személyisége. Szerencsés lesz az a férfi, aki majd feleségül veszi.”

 

Réka meggyőződése, hogy Schobert család boldogsága összefüggésben van azzal, hogy a szülők és a gyerekek is rendszeresen sportolnak. Nem kell több hozzá, csak egy kis futás hetente néhány alkalommal. Te vállalnád?

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?