OTTHONKA

A zöldalmának annyi, az új szuperalma mindent visz

Aki szereti ezt a nagyon egészséges gyümölcsöt mindig is ilyen almára vágyott! Piros és szuper ropogós, illata isteni, íze mennyei. Éljen a Cosmic Crisp!
címkék:

Sokféle almával találkozunk a piacon, lehetséges, hogy a legtöbbnek a nevét sem ismerjük pontosan. Gála, Jonatán, Idared, nyári piros alma, Jonagold, Golden – ezek talán a legismertebbek.

Jelenleg közel 15 ezer fajtája létezik az almának és ez a szám folyamatosan növekszik, mivel a termesztők sorra jól eladható, „tökéletesített” fajtákat igyekeznek kikísérletezni.

Most egy új versenyző született, amitől állítólag feje tetejére állhat az eddigi almaszakma, itt a:

COSMIC CRISP!

Ez az új szuperalmát 20 évig tökéletesítettek az USA-ban, és Washington sajátja, hivatalos neve WA38 lett.

Milyen is ez az alma?

Szép, kerekded, a héja borvörös, a húsa krém fehér és sűrű, az íze kellemes, megfelelő körülmények között pedig akár a következő szüretig is eláll, sőt, ugyanolyan ropogós marad.

Az érdeklődés már most hatalmas iránta, előzetesen úgy becsülték, hogy 175 ezer ládát vesznek majd belőle, ezzel szemben 467 ezer láda fogyott.

A fogyasztók nem győznek betelni az ízével, mindenki dicsérni, mert több hetes tárolás után is ugyanolyan lédús és ropogós, mintha frissen szedték volna le a fáról.

Alig várjuk, hogy nálunk is felbukkanjon ez a kivételesen jó tulajdonságú gyümölcs. Ezt kell figyelni az árusoknál: COSMIC CRISP!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?