FAZÉK

Me­g­újult a rán­tott csirke, el­ké­pesztő, mi ke­rült a panír alá

Szu­per meg­ol­dást ta­lál­tunk, így lesz a csir­ke­mell rántva a leg­om­ló­sabb, leg­fi­no­mabb. Ez va­lami csúcs! Ki­hagy­ha­tat­lan, ér­de­mes meg­kós­tolni.

Te is imádod a rántott csirkét? Akkor most mutatunk egy trükköt, hogy lesz az egyszerű csirkemellből is omlós, fűszeres, istenien finom ebéd!

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemell filé
  • 1,5 dl tejföl
  • 2 db tojás
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • só,bors
  • olaj

Így készítsd el:

1. Keverd össze egy tálba a felvert tojásokat, a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket.

2. Szeleteld fel a csirkemellfilét, majd rakd bele az elkészített szószba. Fedd le és tedd be a hűtőszekrénybe reggelig.

Eközben a címlapon

3. Másnap ebéd előtt vedd ki a hűtőből, és már csak a zsemlemorzsában kell megforgatni, mielőtt forró olajban szépen pirosra nem sütöd.

Tálald a szokásos módon, rizzsel, krumplipürével, sült krumplival, salátával.

Jó étvágyat!