FAZÉK

Megújult a rántott csirke, elképesztő, mi került a panír alá

Szuper megoldást találtunk, így lesz a csirkemell rántva a legomlósabb, legfinomabb. Ez valami csúcs! Kihagyhatatlan, érdemes megkóstolni.

Te is imádod a rántott csirkét?  Akkor most mutatunk egy trükköt, hogy lesz az egyszerű csirkemellből is omlós, fűszeres, istenien finom ebéd!

 

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemell filé
  • 1,5 dl tejföl
  • 2 db tojás
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • só,bors
  • olaj

Így készítsd el:

1. Keverd össze egy tálba a felvert tojásokat, a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket.

2. Szeleteld fel a csirkemellfilét, majd rakd bele az elkészített szószba. Fedd le és tedd be a hűtőszekrénybe reggelig.

3. Másnap ebéd előtt vedd ki a hűtőből, és már csak a zsemlemorzsában kell megforgatni, mielőtt forró olajban szépen pirosra nem sütöd.

Tálald a szokásos módon, rizzsel, krumplipürével, sült krumplival, salátával.

Jó étvágyat!