HARCÉL

Kam­pány­hajrá: Sok száz­ezer em­bert keres fel a Fi­desz

Jóval több, mint más­fél mil­li­óan írták alá Orbán Vik­tor prog­ram­ját a be­ván­dor­lás meg­ál­lí­tá­sára, de az igazi próba va­sár­nap jön.
  • Szerző: RIPOST

Új szakaszba lépett a Fidesz európai parlamenti (EP-) kampánya ezen a héten, a kormánypárt minden erejével támogatói közvetlen elérésére helyezi a hangsúlyt - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója Budapesten, újságírók előtt

Hidvéghi Balázs azt mondta, több tízezer aktivistával sok százezer embert fognak felkeresni személyesen, illetve felhívni telefonon.

"Arra kérjük támogatóinkat, hogy mindenki legyen ott most vasárnap. Menjünk el és szavazzunk egy erős és független Magyarországra az Európai Unióban! Menjünk el és szavazzunk, küldjünk erős és világos üzenetet Brüsszelnek arról, hogy a bevándorlást meg kell állítani és Európát meg kell védeni"

- buzdított a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Arról is beszélt, hogy egy intenzív és sikeres időszakon vannak túl a kampányban, az elmúlt hetekben 200-nál is több fórumot tartottak országszerte, ahol több mint 40 ezer emberrel találkoztak személyesen.

Az eddig összesített adatok alapján jóval több mint másfél millióan írták alá Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására

- közölte. Hangsúlyozta azonban, hogy az igazi próba most jön: "vasárnap mindenkinek el kell menni szavazni, mert csak így biztosítható, hogy hazánk olyan képviselőket küldjön az EP-be, akik számára ott is mindig Magyarország és a magyar emberek érdeke lesz az első".

Hidvéghi Balázs szerint óriási a tétje a mostani EP-választásnak, azt mondta: Brüsszelben új vezetésre van szükség, amely megvédi Európát a bevándorlástól, a terrorizmustól, amely megvédi az európai keresztény kultúrát, a fiatalok jövőjét és a nemzetek Európáját.

Eközben a címlapon

Szavait azzal zárta, hogy a pártok közül egyedül a Fidesz-KDNP-re lehet számítani, egyedül a Fidesz-KDNP áll ki a bevándorlás ellen.

"Az ellenzéki pártokra nem lehet számítani Magyarország védelmében"

- tette hozzá, ezért arra biztatott mindenkit, hogy menjen el és szavazzon a Fideszre vasárnap.