FAZÉK

Ezt a reg­ge­lit ké­szí­tette ma­gá­nak is­kola előtt a 15 éves ma­gyar kis­lány

Csoda bő­ség­tá­lat do­bott össze a nagy nap előtt. Ámul­tak és bá­mul­tak a sokat lá­tott ma­gyar há­zi­asszo­nyok! Min­den­ki­nek volt né­hány ked­ves szava a talp­ra­esett le­ány­zó­hoz - ne­vez­zük kom­men­tár­adat­nak.
  • Szerző: F.E.

Lavinát indított el egyetlen fotóval a mindössze 15 éves Csillag Annabella nevű felhasználó. A képet, mely vasárnapi reggelijét ábrázolja, egy rendkívül népszerű főzős csoportba (Vali konyhája és kertje) töltötte fel az iskola indítása előtti napon, azaz vasárnap.

Ez a kép illusztráció (Fotó: Pinterest)
Ez a kép illusztráció (Fotó: Pinterest)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tányéron egy gusztusosan feltálalt rántotta látható, vélhetően szalonnával kisütve, körötte karikára szelt paprika és uborka. A tojáskupac tetejére egy karika szalámit helyezett el Annabella, ám ez is díszítve volt, hiszen csinos kis szívecskét vágott a közepébe. Az egész reggeliköltemény olyan kívánatosra sikeredett, hogy azonnal szemet szúrt a legtapasztaltabb háziasszonyoknak is.

Elképesztő kommentáradat indult a tojásrántotta kapcsán. Kivétel nélkül mindenki gratulált a kislánynak, magasztalták kreativitását, és arra buzdították, válasszon főzéssel kapcsolatos pályát, hiszen biztosan hatalmas sikereket érhetne el.

Ezen a ponton több csavar is jött a sztoriba. Csillag Annabella ugyanis szorgalmasan, de ami még fontosabb, tisztelettudóan válaszolgatott az őt dicsérő-buzdító háziasszonyoknak.

Nagyon érdekes dolgok derültek ki a válaszaiból:

1. Annabella nem szeretne komolyabban foglalkozni a szakácskodással, nála a főzés hobbi, amit egyébként imád, de biztosan tudja, hogy hivatása fodrász lesz.

2. A kislány édesapjától (!) lesi el a konyhatrükköket, egészen kicsi kora asszisztál mellette a konyhában, miatta szeret főzni.

3. Rajongásig szereti apukáját, tisztelettel beszél róla.

4. Amikor illedelmes viselkedését méltatták a vélhetően sokat tapasztalt háziasszonyok, Annabella így válaszolt: "Köszönöm szépen, édes apám nevelt ilyennek"

LE A KALAPPAL AZ APUKA ELŐTT!!!

És most lássuk, hogy is néz ki az a bizonyos rántotta, amit Csillag Annabella az iskolakezdés előtt egy nappal feltöltött az internetre! 

A képért LAPOZZ!