SZTÁRDZSÚSZ

Nem akar együtt dolgozni barátnőjével Bereczki Zoltán: Ez az oka

A Sztárban Sztár leszek! zsűritagja sokszor csalódott, de tanult a kudarcokból. Új kapcsolatában mindent új alapokra helyezett.
  • Szerző: Ripost

Bereczki Zoltánra néhány hónapja talált rá a szerelem. Bata Évával a Nemek és igenek című előadás próbafolyamata során melegedtek össze.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A színész óvja a magánéletét a nyilvánosságtól. Ennek pedig az oka az, hogy korábbi házasságáról szinte mindent megosztott. Évával inkább elbújnak.

„Ez egy tudatos döntés a részemről, mivel a házasságomban nagyon is kifelé éltem, ami jókora traumához vezetett. Akkoriban sokszor össze-összekeveredett a valóság és a mese: mi magunk is elhittük azt a boldogságot, amit az újságok láttattak rólunk. (....) Pedig igenis léteznek bajok, nehézségek, amiket veszélyes a szőnyeg alá söpörni, igenis beszélni kell róluk” – emlékezett vissza a múltra Bereczki a Story magazinban, majd hozzátette: „El is határoztam, ezt a szerelmet jobban szeretném csinálni. Nem akarom kirakatba tenni a magánéletemet, és ezentúl közös munkát sem akarunk vállalni a párommal.”

És ezeket olvastad már?