Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.05.09.

„Tudni kell viselkedni” – kiverte a biztosítékot a Házasság első látásra bombázója

A 25 éves lány jelenleg egy folyami hajón dolgozik, amiről szerdán élőben jelentkezett be. A Házasság első látásra szereplőjének mondatai komoly vihart kavartak.

Meglehetősen érdekes élő bejelentkezésen van túl a TV2-n látható Házasság első látásra című műsorból megismert Enikő. A szőkeség a párkapcsolati reality elején Peti felesége lett, ám hiába a három pszichológus, végül nem maradtak együtt a nagy sikerű műsort követően. 

Házasság első látásra
Házasság első látásra: Enikő és Peti kapcsolata végül válással végződött (Fotó: TV2)

A 25 éves szereplő már a műsor folyamán is kapott hideget-meleget a netezőktől. Többen is éles kritikával illették, bajkeverőnek, sz*rkavarónak és pletykafészeknek titulálták, miközben szerinte csak arról van szó, hogy cserfesebb és kommunikatívabb, mint a nők többsége. Fiatal kora miatt talán kicsit meggondolatlanabb is, vagyis, ami a szívén, az a száján. Ez derült ki a szerda esti TikTok-bejelentkezéséből is, ami egészen konkrétan egy folyami hajóról történt. A lány ugyanis ott vállalt munkát, és a külseje is alaposan megváltozott.

„Picit elvagyok tűnve a napokban, ennek több oka is van, de jelenleg a hajón nem sok szabadidőm van, így sajnos most nem annyira tudok jelen lenni itt Instán veletek. De jövőhéten kedden már érkezem haza Magyarországra” – írta posztjában Enci. 

Házasság első látásra: Enikő menstruációs fájdalmakra panaszkodott élőben

Enikő szerda este élő videót indított, bejelentkezését percekkel később már közel ezren követték. Ezért is érthetetlen kissé, hogy miért kellett megosztania a nagyérdeművel, hogy nincs túl jó állapotban. Amellett, hogy meg volt fázva és alig kapott levegőt, azt is elárulta, hogy már három gyógyszert kellett bevennie, annyira fáj a hasa a havonta jelentkező női dolgok miatt.

Házasság első látásra Enikő
Házasság első látásra: Enikő kicsit túl sokat árult el magáról (Fotó: TikTok)

A kommentelők természetesen nem hagyták szó nélkül a dolgot, többen is értetlenkedve fogadták, miért kell Enikőnek ország-világ elé tárnia teljesen magánügynek számító dolgokat.

„Kit érdekel a havi bajod, még nagyon gyerek vagy. Tudni kell viselkedni a TikTokon” – írta egy hozzászóló, a véleményével pedig többen is mélyen egyetértettek.

Enikő azonban ezt figyelmen kívül hagyta, inkább azt újságolta el, hogy nagyon szeretnék, ha ő lenne a TV2-n a következő Nagy Ő.

Ti el tudnátok képzelni ebben a szerepben?

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek