KIAJOBB

Leszakadt alkatrészek, földre tett sisakok! Ez volt a magyar F1!

Rendkívül mozgalmas volt a 30. Magyar Nagydíj: könnyek, drámai párharcok, látványos előzések jellemezték. Fotók és videók a legjobb pillanatokról!
  • Szerző: pr

Végre nem unalmas autókázással telt el az F1-es délután! A 30. Magyar Nagydíj rengeteg érdekes, látványos, vagy éppen szomorú pillanatot hozott. A %% ezekből válogatott.

A futam előtt az alig több mint egy hete elhunyt pilótára, Jules Bianchira emlékezett a mezőny. A versenyzők sisakjaikat a földre helyezték, majd összeölelkeztek. A rajtrácsra pedig a "Ciao Jules" feliratot vésték.

A szomorkodást aztán örömteli pillanatok követték. Feltűntek a csinos lányok.

A szépségek után a pilóták gyorsan bepattantak autóikba, hiszen kezdődött a verseny. A rajt után azonnal szikrázott a küzdelem.

Ahogy belemelegedtek a fiúk, úgy lett egyre több az ütközés, valamint a baleset. Előbb Maldonado és Perez akadt össze.

Majd a 45. körben valósággal szétdurrant Hülkenberg autójának eleje.

A pilóta csalódottan vette tudomásul, hogy a gumifalba csapódva fejezte be a Magyar Nagydíjat. Bánatában lecsücsült egy kempingszékre.

A német sofőr kocsijáról leszakadó alkatrészeket le kellett takarítani a pályáról. Így behívták a biztonsági autót, amely a boxutcán keresztül vezette át a mezőnyt, amíg a pályamunkások dolgoztak.

 

A verseny befejezése után a dobogósok az elhunyt Bianchinak ajánlották sikerüket. Így tett a második helyezett Kvjat is.

Zárásként mivel is fejezhetnénk be egy ilyen összeállítást? Persze, hogy a győztessel! A rendkívül változatos Magyar Nagydíjat a Ferrari német pilótája, Sebastian Vettel nyerte. Kicsit ugyan morcos volt, hogy nem Herendit kapott, de azért örült. Az ő képeivel búcsúzunk!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?