POLITIK

Összeomlott a meggyilkolt karcagi nő sírjánál a kisfia

A karácsony előtt meggyilkolt karcagi édesanya, Kiss Marianna gyermekeit minden egyes nap kiviszi nagymamájuk a temetőbe.
  • Szerző: Bors

Múlt héten vettek végső búcsút attól a 24 éves karcagi nőtől, akit december 22-én gyilkolt meg a volt barátja. Ahogy a is megírta, B. Attila karácsony előtt két nappal azért utazott Karcagra, hogy kibéküljön Mariannával, de összevesztek, és hirtelen felindulásból, a vita hevében megfojtotta őt.

A gyilkosság idején a szomszéd szobában tartózkodtak az áldozat 3 és 7 éves gyermekei – róluk azóta az áldozat édesanyja, Éva gondoskodik saját 6 és 10 éves gyermekei mellett.

Fotó: police.hu

Először a nagyobbik fiúnak árulták el, hogy édesanyjuk meghalt, ám most már a kisebbik is tudja. A nagyi a temetés óta naponta kiviszi őket a sírhoz.

„A lányom gyermekeinek, a 3 éves Vendelnek és a 7 esztendős Rubennek én lettem a gyámja. Szerencsére a körülményekhez képest jól vannak. A temetésen nem vettek részt, de azóta minden nap viszem őket a temetőbe. Tudják, hogy az édesanyjuk sajnos már ott van. Köszönnek és üzennek is neki mindig, miközben gyújtunk érte egy gyertyát.”

„Majdnem megszakadt a szívem, amikor a nagyobbik gyermeke a minap azt mondta a sírnál: Bár ne haltál volna meg, édesanyám!”

- mesélte a Borsnak Lázók Éva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?