KÜLFÖLD

Hullaásás a nászéjszakán: Megölte párját a nő, hogy hozzámehessen saját apjához

Felfoghatatlan gyilkosság történt, majd bűnös frigy született apa és lánya között. A nászéjszakát a holttest feldarabolásával töltötték.
  • Szerző: Ripost

A 31 éves Amanda és húga, Anna Marie Choudhary, illetve apjuk, az 56 éves Larry McClure hidegvérrel megölték Amanda volt barátját, Thomas McGuiret még 2019-ben, Valentin-napon – írja a Daily Star.

Amanda ezután hozzáment saját édesapjához, ahol húga volt a tanúja, majd a nászéjszakáját azzal töltötték, hogy feldarabolták exének holttestét. Azt ugyanis korábban elásták, ám a házat el akarták adni, így úgy döntöttek, kiássák a holttestet és kettévágva fogják újra eltemetni máshol.

Thomast úgy csalták csapdába, hogy ő mit sem sejtett az egészről: először fejbe verték egy borosüveggel, bedrogozták, majd megverték, végül egy műanyag zacskót húztak a fejére és megfojtották. Utána a család úgy csinált, mintha mi sem történt volna. De lebuktak, és bíróság elé kellett állniuk.

Anna akár 40 év börtönt is kaphat, miután beismerte bűnösségét, mindeközben Amandát már tavaly októberben szintén 40 évre börtönbe csukták le. Apjukat életfogytiglanra ítélték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?