KÜLFÖLD

Csak a háta fájt: egy hét múlva lebénult a fiatal édesanya

A hátát fájlalta, majd éppen a kislánya első születésnapján bénult le az édesanya.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Zoe Fox egy héttel a lánya első születésnapja előtt kezdett hátfájdalmaktól szenvedni. Akkor még nem tudta, ez csak a kezdete az egy évig tartó megpróbáltatásoknak.

A 36 éves édesanyát éppen kislánya születésnapján szállították kórházba, ugyanis lábra sem tudott állni. Az MRI-vizsgálat kimutatta, hogy porckorongsérvje van, amely azonban nyomja a gerincvelőt és egy idegköteget, a Cauda Equina-t. Ezt a betegséget egyébként lófarok betegségnek is nevezik.

Az asszonyt azonnal meg kellett műteni, és az orvosok azt mondták neki, még szerencséje is van, ugyanis akár az egész életére megbénulhatott volna.

Popped up in the press.

Közzétette: Zoe Fox2021. május 15., szombat

„Nem gondoltam, hogy a derékfájásom valami komolyabbat is jelent. Voltam a háziorvosomnál, aki szerint csak meghúztam a hátam és azt mondta, feküdjek egy deszkára és pihentessem a hátam”.

A műtét után azért, hogy ismét járni tudjon, Zoe-nak rehabilitációra és gyógytornára kellett volna járni, csakhogy a koronavírus-járvány miatt lezárták a kórházakat és nem kapott személyes segítséget sem. Így az is veszélybe került, hogy valaha lábra áll.

Zoe férje, Kane lett a legfőbb támasza. A férfi nemcsak a kislányukra vigyázott, vitte a háztartást, de még Zoe gyógytornásza is ő volt.

Most a GoFundMe oldalon pénzt gyűjtenek a terápiára, amely visszaadhatja az asszony mozgásképességét – írta a Daily Star.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?