KÜLFÖLD

Alkoholt ivott, megszülte, majd a szemétbe dobta gyermekét az anya

Az ohioi tini véletlenül esett teherbe, és úgy döntött, ő vet véget az ártatlan kisbaba életének
  • Szerző: Ripost

Szörnyű gyilkosság ügyében hirdettek ítéletet Ohio államban.

 

A huszonegy éves Emile Weaver mindenáron titkolni akarta, hogy terhes. Lenge ruhákban járt, és ugyanúgy bulizott, mint kortársai. Az egyetemen persze többen pletykálták, hogy várandós, de ő ezt minden alkalommal határozottan tagadta - írja Mirror.

2015 áprilisában a kollégista lányok keserves nyöszörgésre ébredtek. Mintha egy haldokló macska nyávogna... – idézték fel később a lányok. Emily furcsán viselkedett...

Az egyik lány hirtelen ötlettől vezérelve átkutatta a szeméttárolót, ahol az egyik szemeteszsákot felszakítva borzalmas felfedezést tett: egy alig háromkilós, halott csecsemő volt a hulladék közé hajítva.

Amikor a rendőrség nyomozni kezdett, a lány bizalmasan elárulta a szobatársának, hogy vetélése volt, a kórboncnok azonban megállapította, hogy a baba egészségesen, élve született, Emily ölte meg a gyermeket.

A bíróság bűnösnek találta Emilyt, szándékos emberölés bűntette miatt, amit súlyosbított a tény, hogy a lány többször is bizonyítékokat próbált hamisítani.

A bíróság megbocsáthatatlannak nevezte a bűncselekményt, és életfogytiglani börtönre ítélte, a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?