POLITIK

Karácsonyi történet júliusban. Szotyiárus a Fradi-sas közvetlen közelében

Megható levélben fordult a Fradi elnökéhez egy munkanélküli szotyolaárus. Akit nem méltatott válaszra a Fővárosi Önkormányzat.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Toldi Gézát minden régi fradis jól ismeri. Korábban éveken át árult szotyolát meg tökmagot és a szokásos rágcsálnivalót a meccsek előtt.

Most, mivel életkörülményei fia halála matt meglehetősen szomorúan alakultak, ismét csak ez a kenyérkereset maradt a számára. Próbálkozott a Fővárosi Önkormányzatnál, de válaszra sem méltatták.

Aztán, mondhatni utolsó lehetőségként, a Fradi elnökéhez, Kubatov Gáborhoz fordult. Hosszú, megható levélben részletezte, miféle családi tragédiák miatt szorul utolsó esélyként erre a munkára. Hátha akad egy olyan „nem közterület” a pálya környékén, ahol egy szotyolaárus meghúzhatja magát.

Aztán jött a happy end, karácsonyi történet júliusban. Toldy Géza innen kezdve a lehető legjobb helyen, a Fradi-sas közvetlen közelében árusíthat. Merthogy ahhoz nincs köze a Fővárosi Önkormányzatnak... De ez még nem minden, a meccseken, bent a stadionban is árulhatja a szotyit.

Hát így megy ez, fradisták egymás között.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?