INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi történt itthon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

HORRORBALESET A KERÉKPÁRVERSENYEN

Durrdefekt okozhatta a tömegbalesetet a balatoni kerékpáros körversenyen. 19 ember megsérült, volt, akit mentőhelikopterrel vittek kórházba. A versenyzők a szervezőket is hibáztatják, azt mondják, külön kellett volna indítani az amatőröket és a profikat, de az útszakasz is túl veszélyes volt. A szervezők viszont azt mondják, nem hibáztak.

Nézd meg a teljes riportot!

DIGITÁLIS OKTATÁSRA KELL KÉSZÜLNI

Hagyományos tanévkezdésre számítanak, de arra is fel kell készülni, hogy esetleg ismét digitális oktatásra kell átállniuk az iskoláknak a koronavírus-járvány miatt. Erről beszélt Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár. Magyarországon egyelőre jó a helyzet, azonban a környező országokban folyamatosan nő a koronavírussal fertőzöttek száma. Ezért kellett szigorítani a beutazást is. Például aki Romániából szerda éjféltől érkezik Magyarországra, két hét karanténba kerülhet.

Nézd meg a teljes riportot!

PERDÖNTŐ BIZONYÍTÉK KERÜLHETETT ELŐ

Az apja feltételezett gyilkosának házához ment Mácsik Zoltán lánya azért, hogy megtudja, mit tett a férfi az édesapjával. Már korábban is kérdőre vonta, de most egy olyan új perdöntő bizonyítékot talált a család ügyvédje, ami nagyon felkavarta a családot. Az eltűnt villanyszerelő lánya megmutatta azt a hangfelvételt is, amikor beszélget apja feltételezett gyilkosával.

Nézd meg a teljes riportot!

 

És ezeket olvastad már?