INSIDER

Súlyos szavak, tízmilliókat követel VV Fanni családja

A gyászoló szülők csak azt látják, hogy a vádlott vidáman éli az életét.
  • Szerző: sk

„Ha a vádlott vidáman éli életét, mintha nem is követett volna el semmit, legalább fizessen” – állítja Lichy József ügyvéd, aki VV Fanni édesanyjának jogi képviselőjeként kártérítési igényt ad be ma a bíróságon.
Mint ismert, az egykori valóságshow-szereplő három éve tűnt el, s az ügyben B. Lászlót gyanúsítják. A biztonsági kamera felvétele alapján ő vitte ki lakásából a az eszméletlen Fannit, de tagadja, hogy megölte volna a lányt. Azóta házi őrizetben várja a tárgyalását.

„Fanni holtteste mostanra csak úgy kerülhet elő, ha a feltételezett gyilkos elárulná, hogy hova rejtette el. Mivel azonban a vádlott eddigi viselkedését látva erre semmi esélyt nem látok, úgy gondolom, nincs tovább mire várni, beadjuk a kártérítési igényünket. A bíróságtól azt is kérni fogom, hogy ne külön polgári perben tárgyalják a sérelemdíj ügyét, hanem a büntetőügy végén erről is döntsenek. Természetesen tudjuk, hogy a pénz semmit nem enyhít a szülők soha nem múló fájdalmán, de úgy gondoljuk: ha a vádlott vidáman éli életét, mintha nem is követett volna el semmit, legalább fizessen” – mondta a Blikknek az ügyvéd, aki biztos benne, hogy B. László ölte meg a lányt.

Fanni édesanyja az ügyvédjével egyetértésben úgy döntött: 20 millió forintos sérelemdíjat követel a lánya ügyében megvádolt férfitól.

 

És ezeket olvastad már?