FÜLES

Kitálalt a legjobb barátnő: ez végezhetett VV Fannival

Novozánszki Fanni legjobb barátnője már nem reménykedik abban, hogy a lány életben van. Álmában Fanni már rég elköszönt tőle, egy tó közepén ülve...
  • Szerző: Ripost

Szívszorító videófelvétel jutott a Bors birtokába pénteken, amelyen az egykori valóságshow-szereplő, VV Fanni utolsó képkockái láthatóak. Feltételezett gyilkosa, B. László a karján cipeli az ájult vagy már a felvételen is halott Fannit, akinek a holttestét azóta sem találják. A drámai pillanatokat, amiről mai napig a szakértők sem tudják biztosan megállapítani, hogy Fanni élt-e vagy már halott volt. Fanni lakásán nem találtak drogot, ami azért fontos, mert aligha akart véget vetni a földi létének. Viszont egyik barátnője, Hajnalka, akit a bíróság tanúként is meghallgatott, úgy tudja, hogy bedrogozhatták lányt, akinek szívritmuszavara volt, így a kábítószer tragikus hatású lehetett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Ott voltam, amikor a kábítószer-kereső kutya bejelzett egy műanyag pohárra, és úgy tudom, gina volt benne, szóval biztosan elkábították, és hacsak nem a legrosszabbat akarták, akkor valószínűleg rosszul sült el a dolog„ – mondta a barátnő. Fanni kétszer is elköszönt tőlem ál­momban. Egyszer a látomásomban háttal volt, egy hófehér fal előtt, csak a hosszú, sötét haja látszódott, nem fordult meg, és csak annyit mondott, nem tudja, hol van, majd kö­szönt, és elment. Másodszor, röviddel ezután pedig a szüleim – akik már nem élnek – hozták el Fannit, hogy újra lássam. Egy tó közepén voltunk, s egy asztálnál ülve négyesben vacsoráztunk” – mesélte a Borsnak szomorúan a barátnő.

Fotó: Bors

A bérelt autó GPS-e és a vádlott mobiltelefonja által sugárzott jelekből a szalkszentmártoni bányatavakhoz vezették a nyomozókat. B. László korábban és most is azt állítja, Dunavecse után fordult vissza, s nem ment el a szalkszentmártoni bányatavakig. Arra pedig, hogy mi dolga volt arrafelé kora reggel, továbbra is annyi a válasza, hogy egykori minőségellenőrként 2-3 hetente Dunavecse felé vette az irányt, hogy megnézze, történik-e az ottani kikötőben rakodás, mert az volt a megérzése, hogy átverik őt abban a szállítmányozási bizniszben, amibe beszállt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?