HARCÉL

Migránssimogató balos polgármesterjelöltek

Újabb migránspárti ellenzéki polgármesterjelöltekről közölt összeállítást az Origo.hu. Ezúttal Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi, Mirkóczki Ádám egri és Fekete Zsolt salgótarjáni jelöltek migrációról szóló véleményét és cselekedeteit idézi a hírportál.
  • Szerző: Ripost

 

Fotó: MTI

Márki-Zay Péter bevándorláspárti nézeteit abban a propagandakönyvben fejtette ki, amit a bukott televíziós műsorvezető és (szintén bukott) Gyurcsány-párti főpolgármester-jelölt, Kálmán Olga írt róla. A hódmezővásárhelyi városvezető szerint „a legfontosabb kérdés nem maga a bevándorlás, hanem az integráció„.

Márki-Zay szerint, „amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány ezt nem tudja megakadályozni, különösen úgy nem tehet különbséget, hogy a fekete bőrű vagy a mohamedán vallású nem jöhet, a többi meg igen”.

A hódmezővásárhelyi városvezető annak a meglepő véleményének is hangot adott, hogy összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére.

Azt, hogy milyen adatok alapján jutott erre a nyilvánvalóan hamis következtetésre, homály fedi.

„Egy kanadai típusú szereteten és elfogadáson alapuló társadalomra lenne szükség Magyarországon is, hogy legkésőbb egy generáció múlva sokkal befogadóbb legyen a társadalom, és a vegyes házasságból született gyerekek is lelkes hazafiakká váljanak„ – fejtette ki a bevándorláspárti politikus a bukott televíziósnak

A nyíltan antiszemita Jobbik politikusa, Mirkóczki Ádám sem fukarkodott a migránspárti kijelentésekkel az elmúlt években. Eger egyik ellenzéki polgármesterjelöltje korábban rémhírterjesztésnek nevezte a bevándorlási tervekről szóló nemzeti konzultációt, valamint nem szavazta meg a kötelező kvóta elleni alkotmánymódosítást.

Mirkóczki hivatalosan ”független jelölt„, az Egységben A Városért Egyesület színeiben indul, ám a teljes balliberális oldal (MSZP, DK, LMP, Momentum) felsorakozik mögötte, vagyis olyan pártok, amelyek nyíltan bevándorláspárti nézetet vallottak és vallanak a mai napig.

Az is kétségtelen, hogy Fekete Zsolt, az MSZP salgótarjáni polgármestere és pártja is nagy barátja az illegális bevándorlóknak. A város közgyűlésének baloldali többsége 2016-ban leszavazta a kötelező betelepítési kvóta elutasításáról szóló határozat napirendre vételét. Fekete Zsolt egyébként az október 13-i önkormányzati választáson is indul a városvezetői posztért.

A balliberális ellenzék tehát továbbra is tele van bevándorláspárti politikusokkal. Ha tehetnék, akkor az új olasz baloldali kormányhoz hasonlóan, azonnal megnyitnák a határokat, lebontanák a kerítést, és migránsokkal árasztanák el az országot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?