HARCÉL

Gyöngyösi Márton antiszemitizmusát újabb felvétel bizonyítja

Lassan megszokottá válik, hogy a Jobbik "frontembereiről" naponta kerülnek elő antiszemitizmusuk bizonyítékai. A "cukisodó" alakulat cseppet sem cuki valóságáról közölt újabb bizonyító erejû felvételt az Origo.

A Jobbik jelenlegi elnökhelyettese és frakcióvezetője közel másfél órán át, megállás nélkül hangoztatott antiszemita szólamokat egy 2013-as lakossági fórumon.

Szavaiból kiderült, hogy a Zsidó Világkongresszus azért jött Budapestre, hogy felmossa a padlót a magyar emberekkel, a holokauszt egy speciális állatfaj,

valamint a holokausztkompenzáció egyenlő az intézményesített korrupcióval. A létező összes jobbikos antiszemita romlottságot belezsúfolta a beszédébe.

Gyöngyösi Márton "nagyívű" előadásának minden részletéről elmondható, hogy "vegytiszta nácizmus".

Gyöngyösi idézte saját magát, hogy

minden izraeli állampolgár nemzetbiztonsági kockázatot jelent,

de nem feledkezett meg Izrael állam egészéről sem, mondván:

Izrael egyedüliként a világon nem ismer se Istent, se nemzetközi jogot, és nem tisztel semmit a világon.

„Izrael államelnöki szinten deklarálta Magyarország gyarmatosítását” -mondta, célozva Simon Peresz korábbi mondatára, majd

"megoldásként" az Izrael elleni hadüzenetet szorgalmazta.

Izrael és a zsidóság után a Wallenberg- és holokauszt-emlékévnek esett neki beszédében. 

„...a tavalyi évben volt egy Wallenberg-emlékév, amiről azt gondolhattuk, december 31-ével véget ér, és nagyot lélegezhetünk, hogy akkor most letudtuk a mea culpázásnak, a lelkiismeret-furdalásnak, meg a miegymásnak a nagy évét - gúnyolódott Gyöngyösi, és felháborodott azon, hogy a kormány az ezt követő esztendőt Holokauszt Emlékévvé nyilvánította.

Majd feltette közönségének a "nagy kérdést":

van-e a jelenlévők között olyan, aki túlélte a zsidóellenes népirtást.

Majd így folytatta:

„Nincs? Akkor az az üzenet, hogy nincs, mert akkor ezek a szerencsés emberek lennének… A második csoportban mindannyian a bűnös magyarok táborát gyarapítjuk.”

Hangos bekiabálás és nevetés volt a reakció a politikus mondataira.

A jobbikos politikus a folytatásban támadta és Magyarország elleni tevékenységgel vádolta a Zsidó Világkongresszust, és tűrhetetlennek nevezte a "zsidó propaganda" magyarországi megjelenését.

Miután alaposan lehordott egy holokauszt-túlélőt, miután belekötött egy nagykövetségi anyagba, a holokausztot egy érdekes állatfajnak titulálta.

 

„A holokauszt az egy olyan érdekes állatfaj, amellyel kapcsolatban az indulatok nőnek. Tehát mintha egyre több lenne a holokauszt-túlélő, és egyre nagyobb lenne a holokauszttal kapcsolatos fájdalom”.

Majd a holokauszt-túlélők kompenzációját támadta:

„Egyenesen felháborítónak tartom azt, hogy a holokauszt-túlélők kompenzációjáról úgy beszélünk, mintha az egy teljesen természetes és magától értetődő dolog lenne."

Kijelentette:

"Ezt, ha nem a zsidók kárpótlásáról lenne szó, akkor ezt a világban mindenki úgy nevezné, hogy intézményesített korrupció. Hiszen ez az. Mutyialapon működő biznisz, üzlet.”

Vagyis a Jobbik elnökhelyettese szerint a zsidó szervezetek ellopják a hozzájuk érkező állami pénzt?

Az újabb, a Jobbik vezetőjének mély antiszemitizmusát bizonyító felvétel után a most velük "szövetséges" baloldali pártok elsöprő tiltakozását kellene kiváltsa, de az előzmények alapján gyanítható, hogy ez el fog maradni.

Az Origo teljes írása itt olvasható.