HARCÉL

Gyöngyösi Márton antiszemitizmusát újabb felvétel bizonyítja

Lassan megszokottá válik, hogy a Jobbik "frontembereiről" naponta kerülnek elő antiszemitizmusuk bizonyítékai. A "cukisodó" alakulat cseppet sem cuki valóságáról közölt újabb bizonyító erejû felvételt az Origo.

A Jobbik jelenlegi elnökhelyettese és frakcióvezetője közel másfél órán át, megállás nélkül hangoztatott antiszemita szólamokat egy 2013-as lakossági fórumon.

Szavaiból kiderült, hogy a Zsidó Világkongresszus azért jött Budapestre, hogy felmossa a padlót a magyar emberekkel, a holokauszt egy speciális állatfaj,

valamint a holokausztkompenzáció egyenlő az intézményesített korrupcióval. A létező összes jobbikos antiszemita romlottságot belezsúfolta a beszédébe.

Gyöngyösi Márton "nagyívű" előadásának minden részletéről elmondható, hogy "vegytiszta nácizmus".

Gyöngyösi idézte saját magát, hogy

minden izraeli állampolgár nemzetbiztonsági kockázatot jelent,

de nem feledkezett meg Izrael állam egészéről sem, mondván:

Izrael egyedüliként a világon nem ismer se Istent, se nemzetközi jogot, és nem tisztel semmit a világon.

„Izrael államelnöki szinten deklarálta Magyarország gyarmatosítását” -mondta, célozva Simon Peresz korábbi mondatára, majd

"megoldásként" az Izrael elleni hadüzenetet szorgalmazta.

Izrael és a zsidóság után a Wallenberg- és holokauszt-emlékévnek esett neki beszédében. 

„...a tavalyi évben volt egy Wallenberg-emlékév, amiről azt gondolhattuk, december 31-ével véget ér, és nagyot lélegezhetünk, hogy akkor most letudtuk a mea culpázásnak, a lelkiismeret-furdalásnak, meg a miegymásnak a nagy évét - gúnyolódott Gyöngyösi, és felháborodott azon, hogy a kormány az ezt követő esztendőt Holokauszt Emlékévvé nyilvánította.

Majd feltette közönségének a "nagy kérdést":

van-e a jelenlévők között olyan, aki túlélte a zsidóellenes népirtást.

Majd így folytatta:

„Nincs? Akkor az az üzenet, hogy nincs, mert akkor ezek a szerencsés emberek lennének… A második csoportban mindannyian a bűnös magyarok táborát gyarapítjuk.”

Hangos bekiabálás és nevetés volt a reakció a politikus mondataira.

A jobbikos politikus a folytatásban támadta és Magyarország elleni tevékenységgel vádolta a Zsidó Világkongresszust, és tűrhetetlennek nevezte a "zsidó propaganda" magyarországi megjelenését.

Miután alaposan lehordott egy holokauszt-túlélőt, miután belekötött egy nagykövetségi anyagba, a holokausztot egy érdekes állatfajnak titulálta.

 

„A holokauszt az egy olyan érdekes állatfaj, amellyel kapcsolatban az indulatok nőnek. Tehát mintha egyre több lenne a holokauszt-túlélő, és egyre nagyobb lenne a holokauszttal kapcsolatos fájdalom”.

Majd a holokauszt-túlélők kompenzációját támadta:

„Egyenesen felháborítónak tartom azt, hogy a holokauszt-túlélők kompenzációjáról úgy beszélünk, mintha az egy teljesen természetes és magától értetődő dolog lenne."

Kijelentette:

"Ezt, ha nem a zsidók kárpótlásáról lenne szó, akkor ezt a világban mindenki úgy nevezné, hogy intézményesített korrupció. Hiszen ez az. Mutyialapon működő biznisz, üzlet.”

Vagyis a Jobbik elnökhelyettese szerint a zsidó szervezetek ellopják a hozzájuk érkező állami pénzt?

Az újabb, a Jobbik vezetőjének mély antiszemitizmusát bizonyító felvétel után a most velük "szövetséges" baloldali pártok elsöprő tiltakozását kellene kiváltsa, de az előzmények alapján gyanítható, hogy ez el fog maradni.

Az Origo teljes írása itt olvasható.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?