POLITIK

Gyurcsányék nagy rezsiblöffjére reagált a Fidesz-frakció

Hiteltelen és nevetséges a DK ingyenes gáz-, víz-, és elektromos áramhasználati javaslata.
  • Szerző: Ripost

A kormánypárt frakciója közleményben reagált a Gyurcsány-párt felmelegített javaslatára, mely szerint a megélhetéshez szükséges minimális áram, gáz és víz legyen ingyenes, majd egy szint után sávosan emelkedjenek a közműdíjak.

Arató Gergely a DK nevében megint ingyen rezsit követel

A Fidesz ezzel kapcsolatban ezt közölte:

„Az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen Gyurcsányék nagy rezsiblöffjén. Azok a Gyurcsányék beszélnek ma ingyen rezsiről, akik kormányzásuk alatt háromszorosára emelték a gáz árát, duplájára az áram árát, asszisztáltak a magyar közművállalatok ellenséges külföldi felvásárlásához, és ezzel teljesen kiszolgáltatták a magyar embereket a külföldi közműszolgáltatóknak.

A baloldal kormányzása alatt a magyar emberek fizették a fizetésükhöz képest a legmagasabb energiaárakat Európában. A baloldal az elmúlt években rendszeresen támadta a rezsicsökkentést, ha rajtuk múlna, eltörölnék azt.

A Fidesz-KDNP kormány az első, amely rezsicsökkentést és nem rezsiemelést hajtott végre, megvédte a magyar emberek érdekét és a stratégiai magyar vállalatokat, és a mostani nemzeti konzultáción is többek között ehhez kérjük a magyar emberek további felhatalmazását.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?