A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
NA NE!

Szerző

Létrehozva: 2024.09.04.

Kiolvasta a karmatérképről az élő Nostradamus: ekkor lesz könnyebb anyagi helyzetünk

Fontos dologról jósolt a látnok.

Emberek sokasága hisz a természetfelettiben, valamint abban, hogy a sorsunk meg van írva. Sokan a csillagokat fürkészik annak érdekében, hogy rájöjjenek, mit hoz majd a jövő. Ez egyébként egy ősi szokás. A horoszkópot az asszírokhoz szokás kötni, az ő hitük szerint ugyanis minden isten egy-egy csillag, és az, hogy éppen melyik csillag (azaz isten) dominál az égen azon a napon, amikor egy gyermek megszületik, az alapjaiban határozza meg az ember életét, hiszen ez az isten fogja majd vezetni. A csillagok vizsgálata minden időben és a föld minden területén fontos feladat volt, ez pedig nem lehet véletlen. Egy indiai asztrológus, Kushal Kumar az indiai Nostradamusnak kiáltotta ki magát, aki jó hírt jósolt meg a védikus asztrológiai diagramból és a karmatérképről.

Fontos jóslatot adott az új Nostradamus

A háború már hosszú ideje pusztít. Európában már évtizedek óta béke volt, amikor kirobbant az orosz-ukrán háború, ami újra puskaporossá változtatta Európát. A Ripost többször írt már arról, hogy napról napra közeledünk a harmadik világháború kirobbanásához, a nyugati hatalmak ugyanis gőzerővel masíroznak a frontra. Orbán Viktor ezzel szemben azt hangsúlyozza, hogy a béke pártján kell állni, és fegyverküldés helyett a béketárgyalásokat kell szorgalmazni. 

Jó híreket közölt az élő Nostradamus

Az élő Nostradamus a háborúval kapcsolatban most pozitív híreket közölt. A védikus karmatérkép szerint ugyanis a napokban történni fog valami, ami miatt a háború végre fordulatot vesz, és a vége felé fog közelíteni. Elmondása szerint nagyjából 2025 májusára ér véget a háború, de mielőtt befejeződne, a helyzet rosszabbá válik. 2024 szeptemberétől eldurvul a helyzet, ami olyan feltételeket teremt mindkét félnek, ami már tarthatatlanná válik, és sz hozza meg az enyhülést. Ez tehát azt jelenti, hogy a védikus karmatérkép szerint bízhatunk abban, hogy 2025 májusa után a kezd visszaállni majd a rend. Ez anyagi megnyugvást is jelentene, hiszen a gazdasági helyzetet jelentősen befolyásolja a mellettünk dúló háború - írja a DailyStar

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek