KOMPOST

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.03.

Előre megmondta az élő Nostradamus: így jönnek el az UFO-k 2028-ban

Megdöbbentő jóslattal borzolta fel a kedélyeket az élő Nostradamus.

Szerző K. C.

Nem először számoltunk már be az élő Nostradamus a mindössze 37 éves Athos Salomé megdöbbentő jóslatairól. A médium ezúttal azt állította, hogy szerinte 2028 lesz az év, amikor a földönkívüliek felfedik magukat az emberiség előtt. 

Az új Nostradamus
 

Miután megjósolta a néhai királynő halálát, Elon Musk Twitter-vásárlását és legutóbb azt, hogy Spanyolország megnyeri a 2024-es Eurot, Athos hatalmas népszerűségnek örvend. S ráadásul a hitelessége is nagyot ugrott. 

A 37 éves brazil származású férfi azt állította, hogy a kormányoknak és a vallási testületeknek szembe kell nézniük a 2026 és 2028 közötti idegen életformák megtalálásának erkölcsi kérdéseivel. Újra kell majd gondolnunk az életről és az ember létezéséről alkotott elképzeléseinket a világegyetemben.

„2028-ban az emberek felismerik, hogy más bolygók lakói is élnek közöttük. A modern világban a tudósok kutatásai bebizonyították, hogy ezek a jóslatok igazabbak lehetnek, mint azt sokan el tudják képzelni” – kezdett bele Athos, majd a következőképp folytatta: 

„Korábban a NASA és az Európai Űrügynökség ESA is előre jelezte, miszerint életet azonosított a Jupiter Europa nevű holdjának mélytengerében. Ez 2026 és 2028 között fog minden kétséget kizárólag bebizonyosodni, és az élőlények biológiailag sokkal összetettebbek lesznek, mint bármi, amit a Földön ismerünk” – jelentette ki a médium. 

(VIA)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek