NA NE!

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.03.

Hátborzongató: Nostradamus újabb jóslata vált valóra

Ismét igaznak bizonyult a XVI. században élt próféta egyik jóslata.

Nostradamus – azaz Michel de Nostredame – francia asztrológus és orvos volt a XVI. században, akinek Próféciák című könyvéből származó jóslatai közül nem egy valóra vált az évek során. A próféta állítólag megjósolta Adolf Hitler hatalomra kerülését, John F. Kennedy elnök meggyilkolását, a Covid-járvány kezdetét, de még a 2022-es megélhetési költségek válságát is. Most úgy tűnik, egy 2024-re vonatkozó jóslata is valóra vált.

Nostradamus
Nostradamus számos jóslata valóra vált az évek során

A szárazföld még jobban kiszárad, és nagy áradások lesznek, ha meglátják

– írta Nostradamus 2024-re vonatkozóan – ez pedig, úgy tűnik, közvetlenül összefügg mindazzal, ami Ázsiában történt, ahol a borzalmas áradások több mint 250 ember halálát okozták, néhány nappal azután, hogy heves meleget regisztráltak. Az évnek ebben az időszakában monszun- és tájfunszezon van Ázsiában, az éghajlatváltozás ráadásul fel is erősítette ezeket a viharokat. A heves esőzések földcsuszamlásokat és áradásokat idéztek elő, elpusztították a termést, otthonokat romboltak le és emberéleteket követeltek.

Indiában eddig 194-en vesztették életüket, 187 embert pedig eltűntként tartanak számon, miután a heves esőzések sár- és vízözöneket zúdítottak a dél-indiai Kerala állam teatelepeire és falvaira kedd hajnalban, hidakat és házakat rombolva le eközben. Mindeközben a Fülöp-szigeteken a Gaemi tájfun több mint 30 halálesetért volt felelős, míg Tajvanon 10-ért, amikor a múlt héten végigvonult a Csendes-óceán nyugati részén, de még azután is végzetesnek bizonyult, miután Kínában trópusi viharrá gyengült. Hunan tartomány nagy részében több napig zuhogott az eső, vasárnap reggel pedig sárlavina zúdult egy nyaralóra egy népszerű hétvégi helyen, 15 ember halálát okozva ezzel. Hétfőn három ember holttestét találták meg, akik vélhetően egy újabb földcsuszamlás áldozatai lettek, a közeli Zixing város hatóságai pedig csütörtökön bejelentették, hogy 30 ember vesztette életét az áradásokban, 35 pedig eltűnt. 

Pakisztánban hárman – köztük két gyerek – vesztette életét, miután Lahort rekorderejű esőzések sújtották. Az árvíz Észak-Koreát is elérte, de onnan nem jelentettek halálesetet – írja a Daily Star.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek