RETRO RÁDIÓ

Végre kiderült a ropogós cukkinichips titka: Jobb, mint a szalmakrumpli!

Végre kiderült a ropogós cukkinichips titka: Jobb, mint a szalmakrumpli!
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2017. 08. 27. 14:37

Ezt nem hiszed el! Végre egy szuperköret, ami nem hizlal! Kívánatosan ropogós és isteni finom! Így még biztos nem ettél cukkinit, imádni fogod, mert õrült jó!

Terjednek a mendemondák a ropogós zöldségchipsekről, melyek helyettesíthetik a krumplit és nagyon egészségesek. Csendben kérdezzük, hogy látott-e, kóstolt-e már ilyet valaki? Sikerült-e bárkinek elkészítenie?

A helyzet az, hogy például a cukkininek nagyon magas a nedvességtartalma,  elkészítés közben összeesik, puha és löttyedt lesz, amit kevesen szeretnek. Gyakran úgy kell belecsempészni a diétás kajákba, hogy mégis... Most viszont olyan trükköt mutatunk, amivel tényleg szuper ropogós lesz a cukkini! Az eredmény pedig egy tökéletes és kívánatos köret, amit még a nem diétázók is imádni fognak!

Ropogós cukkinichips

1. A legfontosabb, hogy soha ne zöld héjú cukkiniből akard elkészíteni!

A sárga héjú változat húsa ugyanis sokkal kötöttebb, kevesebb a nedvességtartalma.

2. Spirálozd (vagy reszeld) le a cukkinit. Hagyd legalább 1 órán át szikkadni.

3. Hintsd meg szénhidrát-csökkentett liszttel. Zabliszt vagy Norbi liszt szuper hozzá.

4. Forgasd át.

5. Forró olajban süsd ki.

6. A ropogósra sült szalmachipset szedd szalvétára, sózd meg és már mehet is az asztalra!

Fantasztikusan finom! Egy morzsa sem marad belőle...

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.