Krausz Gábor
Ha egy kicsit feldobnád a hétvégi menüt, ezt a receptet érdemes kipróbálnod! A rántott hús minden formájában tökéletes főfogás, a fordított panírozás miatt pedig igazi különlegességet tehetsz a család elé!
A bundázott, olajban kisütött hús mindenki kedvence, legyen szó akár csirkéről, akár sertésről. Nem csoda, hogy sok családnál a rántott hús alap a hétvégi asztalon. Ha szeretnél egy kis csavart vinni az elkészítésébe, próbáld ki a fordított panírozást! A hús ugyanolyan finom szaftos lesz, mint a hagyományos változatnál, a bunda viszont egyenesen mennyei. A módszer rendkívül egyszerű, a rántott hús panírozásakor fordítsd meg a sorrendet, vagyis először a morzsában, aztán a tojásban és végül a lisztben forgasd meg a húsokat. Tálalhatod frissen sült hasábburgonyával, hagymával és mustáros szósszal, de burgonyapürével is fejedelmi lakoma.
Hozzávalók:
Elkészítés: