
Karamellizált fokhagymahab: ezt kend a pirítósra, mindennél finomabb
Egy reggeli kence receptjével kedveskedünk neked. Így készül a fantasztikus fokhagymahab, ezt neked is látnod kell!
Nagyon egyszerű, de isteni finom kence receptjét hoztuk el nekem. Fokhagymahab reggelire, pirítósra kenve igazán ízletes. Az alábbi videó, segít neked abban, hogyan is készítheted el. Kövesd a következő receptet, meglásd nem bánod meg. Egy kis újdonság mindig jó, és nem bonyolult, a fokhagyma pedig nagyon egészséges.

Karamellizált fokhagymahab recept:
Hozzávalók:
- 250 g vaj
- 1 fej fokhagyma
Így készítsd el:
- Pucold meg a fokhagymát, a vajt tedd egy lábasba és a fokhagymát add hozzá. Lassú tűzön olvaszd fel és karamellizáld úgy, hogy a vaj ellepje a fokhagymákat. Majd hagy 10 percig hűlni.
- Majd botmixerrel keverd krémesre.
- Egy hideg vizes tálba tegyél egy üvegedényt, amibe öntsd bele a keveréket. Majd a lehűlt karamellizált keveréket verd habosra. Tedd a hűtőbe 30 percre.
- Amint készen van a hab, kenheted rá a frissen pirított kenyérre!
Jó étvágyat!
Ripost hírek







