45 perc alatt készül el az olaszok nagy kedvence és sokkal kevesebb a mosogatással! Egyedényes tészta, hihetetlen finom ez a lasagne! Mutatjuk a receptet.
Hoztunk egy isteni finom és gyorsan elkészíthető olasz receptet. Egyedényes tészta, mindent visz. Így dobd össze a lasagnet, nem bánod meg! Végre nem kell vele órákig dolgoznod vele, és nagyon ízletes a végeredmény.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat és kezdd el dinsztelni az apróra vágott vöröshagymát, a reszelt sárgarépát és a felkockázott zellert. Pirítsd meg és ha kell, önts alá egy kis olajat még.
Dobj rá egy babérlevelet, majd add hozzá a zúzott fokhagymát és pirítsd tovább még egy pár pillanatig.
Add hozzá a darált hús is a hagymás keverékhez, pirítsd fehéredésig, majd mehetnek bele a fűszerek: a rozmaring, a kakukkfű és a szerecsendió. Sózd meg és öntsd fel vörösborral, forrald pár percig. Majd mehet bele a passzírozott paradicsom, egy kevés víz és alapos keverés után egy csipet cukor.
A raguba tegyél bele tördelt lasagnelapokat, majd fedő alatt 10-15 perc alatt al- dentére főzd meg a tésztát. A végén keverd bele a mascarponét, szórd meg reszelt sajttal és 1-2 perc alatt hagyd megolvadni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.