tóth gabi
A retro grízgaluska minden levest feldob, és szinte mindenki nagy kedvence. Ha ezt a receptet követed lépésről-lépésre, egészen biztosan tökéletes lesz.
Nincs is finomabb a retro grízgaluskánál, úgy, ahogy nagyanyáink készítették! A húslevesben szinte mindenki szereti, de ritkán jut hozzá az ember, mivel egyre kevesebb háziasszony vállalja a készítését. A grízgaluska a főzés során sokszor vagy kemény marad, vagy ragacsosra szétfő. Mi lehet a titka a tökéletes galuskának?
Ha szeretnél te is megszabadulni attól a rémálomtól, hogy a grízgaluska szétfő, vagy kemény lesz, akkor érdemes a tuti retro receptet lépésről-lépésre követni. Az egyik titok, hogy a tészta keverése után hagyni kell állni egy darabig, a másik kulcsa a galuskának, hogy nem szabad lobogó vízbe szaggatni. A víz vagy a leves csak éppen gyöngyözzön. Mutatjuk a receptet:
Jó étvágyat!