tóth gabi
Készítsd el az ősz legnagyobb kedvencét! Fantasztikusan finom és puha a sütőtök palacsinta. És milyen gyönyörű színe van! Mutatjuk a receptet.
Napindító finomságnak sem utolsó az őszi sütőtök palacsinta, de ha megkóstolod, rájössz, hogy bármely napszakban jólesik! Egyszerű, szezonális alapanyagokból készül. Szinte kötelező kipróbálni. Vannak, akik kenyér helyett is ezt fogyasztják. Az egész család megtalálja a magán való kedvenc ízesítést. Reggelire kihagyhatatlan, ha kell egy kis ösztönző ahhoz, hogy kikelj az ágyból!
A sütőtök önmagában is édes, így nem szükséges cukrot hozzáadni. Ha nagyon édesszájú vagy, az persze más. Akkor mehet egy kevés még bele. Önmagában is fogyaszthatod, de nagyon finom, ha mézet csorgatsz a tetejére, esetleg juharszirupot vagy csokiöntetet. Ha cukor nélkül készíted el, akkor még tükörtojást, szalámit, vagy bacont is tehetsz a tetejére. Az egész család imádni fogja! Mutatjuk a receptet.
Jó étvágyat!