FAZÉK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.20.

Ne dobd ki a tojásos dobozt, eszméletlen, mire jó

Trükkös partifalatok adták az ötletet, légy te is kreatív és ne dobd ki a tojásos dobozt! Készíts ínyenc falatokat, ha jönnek a vendégek, lepd meg őket!

Szerző Ripost

Egy szuper videó terjed a neten, az adott egy jó ötletet. Ne dobd ki az üres tojásos dobozt, hiszen ha vendégeket vársz, akkor nagy segítségedre lesz a partifalatok elkészítésében. Bár a videóban Japán  falatokat készítenek, amit persze neked is ajánlunk, de gondold végi, hogy a tojásos dobozba mennyiféle szintén ínycsiklandó falatot tudsz te magad is kitalálni. 

tojástartó
Ki ne dobd a kiürült tojásos dobozokat!  Fotó:  Ripost

Vedd elő a kreativitásod, használj magyaros hozzávalókat! Tegyél bele zöldséget, rizst, salátát, sonkát! De más ízletes hozzávalókat is felhasználhatsz. Mutatjuk a videót az eredeti recepttel. Nem feltétlenül kell pontosan követned! 

Hozzávalók:

  • 50 g lazac
  • 1/4 avokádó
  • 50 g krémsajt
  • 150 g főtt rizs
  • alga lapok
  • szezámmag, chili pehely, majonéz

Így készítsd el:

Helyezz egy üres tojásos dobozba folpackot, majd tedd bele a lazacokat apróra vágva, az avokadót is pici darabokba egyesével, mehet rá a krémsajt, a rizs, tengeri alga lapok, és a fűszerek. Majd fedd le ismét folpackkal, és told be a tojástartót a hűtőbe!

Jó étvágyat!

Tipp:

Természetesen az a lényeg, hogy ha vendégeket vársz használd a tojástartót, de készíts bármilyen más hozzávalókból partifalatokat!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek