Nyáron is készítsd el a fantasztikus zöldborsólevest, használd ki a friss zöldségeket. Nincs is finomabb egy meleg nyári napon! Ez a 3 titka,hogy tökéletes legyen.
A tökéletes nyári zöldborsólevesről a nagyi kertjében szedett zsenge borsó juthat eszünkbe, amit már a szedés közben is eszegettünk. A nagyi friss zöldségekből készítette a levest, és vajas vagy zsíros nokedlit tett bele, esetleg csipetkét.
Fotó: Ripost
Mégis mi lehet a titka a tökéletes levesnek?
a zöldségeket fele-fele olajon és vajon párold meg
tegyél bele zellerlevelet, isteni ízt ad hozzá, a végén pedig rengeteg petrezselymet adj hozzá
Pucold meg a zsenge és friss zöldborsót, hacsak nem kifejve vásároltad.
A zöldségeket pucold meg és vágd fel, majd a borsóval együtt kevés olaj-vaj keveréken párold meg. A hagymát apróra vágva , olajon dinszteld meg, sóval pirospaprikával szórd meg, majd öntsd fel vízzel, és a zöldségeket rakd bele. Kerüljön a levesbe zellerlevél is, és egy kevés őrölt bors is.Főzd az egészet puhára.
Ezalatt a tojást verd fel, csurgass bele olvasztott vajat, és annyi lisztet tegyél hozzá, hogy galuska tésztát kapj.
Forrald fel a levest, és szaggasd bele a galuskát is. Főzd készre a levest.A végén ízesítsd rengeteg apróra vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.