tóth gabi
Tojásrántottát számtalan módon készíthetünk. Ráadásul mindenkinek megvan a saját kedvenc receptje, amire esküszik. Ezt a verziót azonban biztosan még nem próbáltad! Megsúgjuk, hogy az új recept tényleg nem hétköznapi...
Te is a tojásrántottával kezdet elsajátítani a főzés művészetét? Nem csoda, és az sem, ha azóta már szinte tökéletesítetted a saját ízlésednek megfelelő receptet. Rengeteg praktika, és technika és van már, sokan alacsony hőmérsékleten sütik, de van aki vajban süti.
Alton Brown gasztro-tévés egy igazán különleges összetevővel készíti el a rántottát. Amikor ezt az ötletét nyilvánosság elé tárta, elég meghökkentette vele az embereket, ő ugyanis majonézt kever a rántottába. Azt állította, hogy ez a hozzávaló egyszerűen zseniális, mert olyan finom lesz tőle a rántotta, hogy mindenki megnyalja utána a 10 ujját. Az ételeket tudományos alapossággal kreáló séf szerint ezt a reggelit mindenképp érdemes elkészíteni.
A majonézt nem fogod a reggelidből kiérezni, de sokkal lágyabb és krémesebb lesz a tojás.
Forrás: Tha Daily Meal