
Így lesz legfinomabb a kolbászos tojásrántotta
A tojásrántotta az egyik legfinomabb reggeli klasszikus. Nagyon egyszerű elkészíteni, kellőképpen laktató, az íze pedig isteni! Íme, a trükk, amivel mennyei lesz a kolbászos verzió!
A tojásrántotta egyik legfinomabb módja, ha finom füstölt kolbásszal teszed még teljesebbé, de ezt a verziót is lehet többféleképpen csinálni. Egy kis rafinériával pedig fejedelmi ételt varázsolhatsz ebből hétköznapi reggeliből. Csakhogy ilyet mindenki tud, gondolhatnánk... Nem biztos! Ugyanis nagyon sokat számít, mikor kerül a kolbász a serpenyőbe, és ezt a trükköt kevesen ismerik. Mutatjuk a fantasztikus receptet.

Hozzávalók:
- 6 db tojás
- 20 kolbász kolbász (lehetőleg lángolt)
- 1 fej hagyma
- só, bors
- olaj
Így készítsd el:
- Készítsd elő a rántottát: aprítsd fel a hagymát, és szeleteld fel a kolbászt.
- A tojásokat verd fel, és sózd, borsozd. Villával, vagy kézi habverővel egy percig verd, amíg jól összekeveredik a fehérje és a sárgája.
- Egy serpenyőbe önts egy kevés olajat és a kolbászt pirítsd meg. Majd szedd ki. Utána ebben a zsiradékban pirítsd meg a hagymát üvegesre, majd öntsd hozzá a tojásokat, és folyamatosan kevergetve süsd készre.

4. A sült kolbászokat a kész tojásrántotta tetejére rakd rá. Isteni finom lesz az eredmény.
Jó étvágyat!







