
Így készül a rántott krumpli: nagyon finom és olcsó ez az étel
Meglepően egyszerű, olcsó és isteni receptet mutatunk. Nem kell hozzá sok összetevő, a főszerepet pedig a krumpli kapja. Rántsd ki és tálald köretként vagy egyszerűen csak önmagában mártogatóssal!
Nagyon ötletes ez az olcsó és ízletes, de ritkán emlegetett étel! A rántott krumpli önmagában is isteni, de köretnek is elkészítheted. Főzelék feltétjeként is megállja a helyét, ráadásul tényleg nagyon olcsón elkészítheted! Kellemes könnyítés, hogy a krumplit még megfőzni sem kell, mielőtt bepanírozod. Ha még nem kóstoltad a rántott krumplit, itt az ideje! Mutatjuk hozzá a szuper receptet:

Hozzávalók:
- burgonya
- só, vagy ételízesítő
panírhoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
sütéshez:
- olaj

Így készítsd el:
- Szeletelt fel a krumplikat, nagyjából fél centiméter vastagságban. Sózd, ízesítsd.
- Majd panírozd be, pontosan úgy, mint a húst.

3. Bő olajban süsd ki a szeleteket. Meglepően finom a végeredmény!
Jó étvágyat!
Tipp:
Pontosan ugyanígy zellert és karalábét is kiránthatsz. Fokhagymás mártogatóssal isteni finom lesz!







