tóth gabi
Elég bizarr videó került fel az internetre: így készül a grillcsirke a vödör alatt. Te mit gondolsz róla?
Érdekes videó került fel az internetre, egy hölgy a kertben készítette el a csirkét ebédre. Megosztó véleményeket lehet olvasni hozzászólásokban. Volt, akinek tetszett az alternatív megoldás, arra az esetre, ha valamiért kikapcsolnák az áramot, de többen piszkosnak találták a módszert. De azért mutatjuk a vödörben készült csirkét. Te mit szólsz hozzá?
Te mit gondolsz erről az elkészítési módról: elég bizarr? Több ember azon a véleményen volt, hogy bizony ezt az ételt ezen a módon így lehetetlen elkészíteni, mert sokkal hamarabb ég le a tűz, mint ahogy a csirke teljesen megsülhet. A szkeptikusok szerint faszénnel is nagyjából 90 percre lett volna szükség. Van, aki szívesen kipróbálná ezt az alternatív módot, ha tudná, hogy ez így valóban működik. Hiszen a gallyak és a széna nagyjából 15 perc alatt éghet el, és nem valószínű, hogy akkora hőt termel, hogy a csirke nem marad nyers a végén. Még a videón is úgy tűnik, hogy nem készült el teljesen az ebéd! Bár a recept a videó alapján készült, lehet, hogy jobb ki sem próbálni?!