
Vödörben készül a legújabb grillcsirke, ilyet még nem láttál
Elég bizarr videó került fel az internetre: így készül a grillcsirke a vödör alatt. Te mit gondolsz róla?
Érdekes videó került fel az internetre, egy hölgy a kertben készítette el a csirkét ebédre. Megosztó véleményeket lehet olvasni hozzászólásokban. Volt, akinek tetszett az alternatív megoldás, arra az esetre, ha valamiért kikapcsolnák az áramot, de többen piszkosnak találták a módszert. De azért mutatjuk a vödörben készült csirkét. Te mit szólsz hozzá?

Hozzávalók:
- egész csirke
- gyors pác: olaj, paprika, só, ízlés szerint
- tojás
Így készítsd el:
- Égesd le a csirkéről a szőröket, majd mosd meg és sózd be kívül-belül. Készítsd el a pácot, keverd össze az összetevőket és fűszereket.
- A kertben verj oszlopot (vagy oszlopokat, ha több csirkét sütsz meg ) a földbe.
- Kend be a páccal a csirkét, és húzd fel az oszlopra.
- Tegyél a csirkére egy vödröt. Kerítsd körbe téglákkal. Tegyél a vödör köré gallyakat és annak tetejére szalmát.
- Gyújtsd meg, hagyd sülni! Közben készíthetsz a hús mellé egy salátát.
- Mire az összes gally és szalma leég, a csirke megsül. Vedd le róla vödröt, és fogyaszthatod is.
Te mit gondolsz erről az elkészítési módról: elég bizarr? Több ember azon a véleményen volt, hogy bizony ezt az ételt ezen a módon így lehetetlen elkészíteni, mert sokkal hamarabb ég le a tűz, mint ahogy a csirke teljesen megsülhet. A szkeptikusok szerint faszénnel is nagyjából 90 percre lett volna szükség. Van, aki szívesen kipróbálná ezt az alternatív módot, ha tudná, hogy ez így valóban működik. Hiszen a gallyak és a széna nagyjából 15 perc alatt éghet el, és nem valószínű, hogy akkora hőt termel, hogy a csirke nem marad nyers a végén. Még a videón is úgy tűnik, hogy nem készült el teljesen az ebéd! Bár a recept a videó alapján készült, lehet, hogy jobb ki sem próbálni?!







