
Isten finom lesz, és nem is szakad szét a palacsinta, ha így készíted el!
Nagyon finom, egyszerű és tökéletes palacsintát készíthetsz. Ezt a receptet neked is ismerned kell!
Ki ne szeretné a palacsintát? Lehet édes és sós is, de elkészíteni már nem mindenkinek sikerül tökéletesen. Előfordult már, hogy elszakadt sütés közben a tésztád? Ha szeretnéd, hogy isteni finom és tökéletes legyen a palacsinta akkor ez a tipp neked szól.

Ha klasszikus édes palacsintát készítesz, tegyél a megszokott tésztába kevés olajat, vaníliás cukrot és pudingport. Egészen biztos, hogy nem szakad szét a tészta! Mutatjuk a receptet:
Hozzávalók:
- 2 db tojás
- 2 csomag vaníliás cukor
- 20 g vaníliás pudingpor
- 1 csipet só
- 3 dl tej
- 20 dkg liszt
- 3 tk olaj olaj
- 2 dl szóda
- sütéshez olaj
Így készítsd el:
- A tojást a cukorral, a pudingporral és a sóval keverd habosra, keverd hozzá a tejet is.
- Apránként adagold hozzá a lisztet, és keverd szép simára a tésztát. Öntsd hozzá az olajat és a szódát is és keverd el teljesen.
- Forrósítsd fel a palacsintasütőt, ecsettel olajozd meg, és amikor forró, terítheted is bele a tésztát.
- Ízlés szerint pudinggal, túróval, lekvárral Nutellával töltsd meg.
Jó étvágyat!
+1 tipp:
Mielőtt kisütöd a tésztát, pihentesd a hűtőben 30 percig.







