Magyar Péter számára egy nő "zsákmányállat"

POLITIK
FAZÉK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.02.03.

Isten finom lesz, és nem is szakad szét a palacsinta, ha így készíted el!

Nagyon finom, egyszerű és tökéletes palacsintát készíthetsz. Ezt a receptet neked is ismerned kell!

Szerző Ripost

Ki ne szeretné a palacsintát? Lehet édes és sós is, de elkészíteni már nem mindenkinek sikerül tökéletesen. Előfordult már, hogy elszakadt sütés közben a tésztád? Ha szeretnéd, hogy isteni finom és tökéletes legyen a palacsinta akkor ez a tipp neked szól.

Sweet,Pancake,With,Cottage,Cheese
Fotó: Kostenko Olga

Ha klasszikus édes palacsintát készítesz, tegyél a megszokott tésztába kevés olajat, vaníliás cukrot és pudingport. Egészen biztos, hogy nem szakad szét a tészta! Mutatjuk a receptet:

Hozzávalók:

  • 2 db tojás
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 20 g vaníliás pudingpor
  • 1 csipet só
  • 3 dl tej
  • 20 dkg liszt
  • 3 tk olaj olaj
  • 2 dl szóda
  • sütéshez olaj

Így készítsd el:

  1. A tojást a cukorral, a pudingporral és a sóval keverd habosra, keverd hozzá a tejet is.
  2. Apránként adagold hozzá a lisztet, és keverd szép simára a tésztát. Öntsd hozzá az olajat és a szódát is és keverd el teljesen.
  3. Forrósítsd fel a palacsintasütőt, ecsettel olajozd meg, és amikor forró, terítheted is bele a tésztát.
  4. Ízlés szerint pudinggal, túróval, lekvárral Nutellával töltsd meg.

Jó étvágyat!

+1 tipp:

Mielőtt kisütöd a tésztát, pihentesd a hűtőben 30 percig.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek