tóth gabi
Miközben várjuk a tavaszt, egyre inkább vágyunk a zsenge zöldborsóból készült, ízletes levesre. Mutatjuk hozzá a szuper receptet.
A nagyidnál biztos te is ettél az isteni friss borsólevesből, amiből nem hiányozhatott a kedvenc vajas galuskád sem. A piacon vásárolt friss borsóból tavasszal már főzheted is a szuper levest. Addig pedig fagyasztott borsót használj, szerencsére megőrzi az üde ízeket. Íme a recept:
a galuskához:
Jó étvágyat hozzá!
A borsólevesnek számos változata létezik. Zsiradéknak választhatsz kacsazsírt, és tehetsz bele csirkeaprólékot is a teltebb ízekért. Esetleg egy kis fokhagymával csavarhatsz a harmóniáján. Természetesen be is sűrítheted egy kis liszttel. Mutatunk egy fantasztikus videót, ami egy extra recept alapján készült el!
Jó étvágyat!