tóth gabi
Nincs is finomabb a szuper puha és ropogós rántott csirkemellnél. Mutatjuk a trükköt, hogy lesz hihetetlen omlós a hús!
Tegyél az asztalra igazán omlós csirkemellet! Ez nem mindig könnyű, mert előfordul, hogy sütés közben kiszárad a csirke és szinte ehetetlenné válik, mire tányérra kerül. Szerencsére van megoldás: ugyanabból a csirkemellből első osztályú rántott hús készíthető! Ehhez viszont érdemes a húst joghurtos, tejfölös vagy tejes pácban pihentetned, mielőtt nekiállnál elkészíteni. Mutatjuk a trükköt, hogyan lesz isteni a hús.
Tegyél a tejes pácba, fokhagymát , de tehetsz bele egy kis fehér bort is és zöldfűszereket. A pácos pihentetés után hagyományosan panírozd be a csirkét. Akkor is tökéletes lesz a végeredmény, ha a pácból kivéve simán pirospaprikás lisztben megforgatod, és utána sütöd aranybarnára a csirkemellet. Garantáltan puha és ízletes lesz az ebéd. Íme a szuper egyszerű recept:
Jó étvágyat!