tóth gabi
Ha túlságosan műízűnek érzed a bolti verziót, akkor készítsd el a saját kenőmájasodat! Boros Vali gyors és egyszerű receptjével nem tudsz hibázni!
A kenőmájast szinte mindenki szereti, de igazán nehéz – ha nem lehetetlen – olyat vásárolni a boltban, amilyen gyerekkorunkban volt. Ma már egyre kevésbé van májízük ezeknek a készítményeknek; így ha nosztalgiázni szeretnél, és egészséges, tápláló ételt tennél az asztalra, akkor készítsd el magad a kenőmájast! Mivel a máj, mint alapanyag, olcsó, így lehet, hogy árban sokkal jobban jössz ki, mintha megvennéd az üzletben. Ráadásul ebből mindenki repetázni fog, így attól sem kell tartanod, hogy nem fog elfogyni. Készítheted csirke- és sertésmájból egyaránt, a fűszerezés pedig csak rajtad áll. Boros Vali, a szabolcsi csodaháziasszony az interneten megosztotta, ő hogyan készíti a házi kenőmájast. Mutatjuk a receptet!
Hozzávalók:
Elkészítés: