
Kenyeret enni diéta alatt? Mutatjuk a fogyókúrás csodareceptet
A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad.
A diétázók egyik legnagyobb problémája, hogy kiiktassák étrendjükből a kenyeret. Íme, egy remek módszer, hogyan készíts zöldségekből diétás finomságokat. Elsőre talán meglepő lehet, de ha kipróbálod, biztos, hogy imádni fogod - írja a DiétaésFitnesz.hu.

A sárgarépát érdemes lenne sokkal többször fogyasztani, mert rengeteg béta-karotint tartalmaz, amelyet a szervezet át tud alakítani A-vitaminná, s így erősíti a látásunkat és fiatalítja meg a bőrünket. Ráadásul ez a zöldség egy édeskés, de mégis diétás finomság. Pillanatok alatt süthetsz belőle egy kis kenyérpótlót. Alacsony szénhidrát tartalma miatt gyakorlatilag bármikor fogyaszthatod.
HOZZÁVALÓK:
- 1 1/2 bögre apróra reszelt sárgarépa
- 2 tojás
- 1/2 bögre reszelt sajt
- 3 evőkanál gluténmentes, alacsony szénhidráttartalmú, vagy paleo liszt
- só, bors
ELKÉSZÍTÉS
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra és egy tepsit bélelj ki sütőpapírral. Keverd össze a hozzávalókat és formázz belőle kis gombócokat, amelyeket egyesével lapíts el a sütőpapíron. Süsd az egyik felét 10 percig majd óvatosan fordítsd meg és a másik felét is pirítsd 5 percig.









