
Így hajtogasd a tortillát, villámgyors és isteni vacsorád lesz
Szuper gyors, és fantasztikusan finom a hajtogatott töltött tortilla. Ráadásul ebben a műfajban rengeteg a lehetőség. Mutatunk néhány variációt, zseniális ízekkel!
Isteni finom és a nap folyamán bármikor gyorsan el is készítheted a töltött tortillát. Mi most több országra jellemző összetevőket választottunk, különböző ízvariációban. Ezeket nem lehet kipróbálni, az egész család kedvence lesz. Csak tortillalapok és négyféle töltelék kell hozzá. Mutatjuk az ötleteket!

Hozzávalók országonként:
Magyaros:
- sonka
- sajt
- paradicsom
- tükörtojás
Görögország:
- görög joghurt v. tzatziki
- hal
- olívabogyó
- paradicsom
Grúzia
- paradicsomszósz borsóval
- koriander
- paradicsom
- Suluguni sajt
Franciaország
- kéksajt
- körteszeletek
- dió mézzel csorgatva
- camembert sajt
Olaszország
- pesto szósz
- mozzarella
- bazsalikom v. spenót
- paradicsom
Amerika
- salátalevélen füstölt sonka
- avokádó
- sajt ( lapka )
- paradicsom
Így készítsd el:
- Vágd be a tortillalapot negyedig, majd helyezd el a négy összetevőt, bármelyik országét választhatod, de kreatívan magad is kitalálhatsz 4 összetevőt, ízlés szerint.
- Majd hajtogasd össze, süsd meg mindkét oldalát egy tepsiben, és szeleteld ízlésesen. Ha van otthon tortilla- vagy melegszendvics-sütő géped, természetesen az is szuper megoldás.
Jó étvágyat!






