tóth gabi
Isteni ez a házi ropogtatni való keksz! Omlik a szádban, és tea mellé fantasztikus választás! Íme, a receptje!
A levendula nemcsak a szekrénybe való, ezt azért mindenki tudja. Limonádé és lekvár ízesítéséhez is kitűnő, de mi most a kekszbe raktuk bele. Ízletes, és gusztusos , gyorsan elkészíthető, és ha van otthon mintázód, akkor még csodaszépen is mutat majd az asztalon. Tea és kávé mellé nagyon jó választás. Ilyen finomat még nem ettél! Mutatjuk a receptet.
3. A tésztát belisztezett felületen 2 mm vastagra nyújts ki. Derelye vágóval vágd fel, vagy apró pohárral keksz formává alakíthatod. Ha van mintázód, azt még előtte használhatod.
4. Tepsibe tegyél sütőpapírt, és sorakoztasd rá a kekszeket. 180 C fokra előmelegített sütőben 8 perc alatt halvány sárgára sülnek.
Ha kihűlt a levendulás keksz, teához, kávéhoz isteni finom lesz.
Jó étvágyat!