tóth gabi
Igazi felüdülés nyáron egy tál hideg, finom gyümölcsleves, ami természetesen akkor az igazi, ha frissen szedett gyümölcsből készült! Ahhoz, hogy igazán krémes és fenséges legyen, nem tejfölre, hanem egészen más hozzávalóra van szükség...
A nagy melegben kevésbé kívánja az ember a nehéz, húsos ételeket, hiszen kisebb az étvágyunk is, és egy nagy adag sült hús vagy csülkös bableves órákra megterheli ilyenkor a szervezetünket. Ezért tud nagyon jólesni egy hideg, krémes gyümölcsleves, főleg akkor, ha saját termésű gyümölcsből készül! Ha van meggyfa a kertedben, meggylevest most kell készítened; ám ahhoz, hogy igazán krémes legyen, nem elég egy kis tejföllel megbolondítani: adj hozzá egy kevés pudingport! Ettől az összetevőtől olyan lesz a levesed, mint egy jobbféle gyümölcsös édesség. Mutatjuk a receptet!
Krémes meggyleves recept
Hozzávalók:
Elkészítés: