Marics Peti
Érdemes néha egy kis újítást bevezetni a konyhában, hiszen így változatosabb lehet a menü. Ehhez a fogáshoz pontosan ugyanarra van szükség, mint a klasszikus rántott húshoz, csak az elkészítése más egy kicsit...
Ha már unod a sima rántott húst, próbáld ki, mi történik, ha fordítva panírozod be! A trükk roppant egyszerű: ugyanúgy készítsd elő a lisztet, a tojást és a zsemlemorzsát, csak fordítva fürdesd meg bennük a hússzeletet, mint szoktad. Vagyis elsőnek jöhet a morzsa, utána a tojás, majd végül a liszt. A végeredmény isteni finom lesz, éppen olyan tökéletes, mint az eredeti verzió; csak sokkal különlegesebb, írja a mindmegette.hu. Egy olyan receptet mutatunk, amiben a hús mellé egy kis hagyma és mustáros szósz is került. Tálalhatod frissen sült krumplival, burgonyapürével, de rizzsel és salátával is tökéletes fogás lesz.
Hozzávalók:
Elkészítés: