tóth gabi
Szereted a vöröshagymát? Akkor ezt a trükköt ismerned kell! Ha elkészíted meglátod, ilyen istenit még nem ettél!
A magyar konyha méltán központi alapanyaga a hagyma, nem sok olyan étel van, amibe ne kerülne bele. Pörköltek, raguk alapanyaga, de önmagában is fogyaszthatod, nyersen, grillezve és sütve is.
Fantasztikus trókköt mutatunk most neked, ha így készíted el a sült hagymát, igazán illatos, puha és ízletes lesz. Szinte rétegeire esik szét, önmagában pirítóssal, és húsok mellé köretnek is isteni választás. Vedd elő a muffin sütőformát!
4. 180 C fokon süsd meg, nagyjából 40 perc alatt.
Jó étvágyat!
Őszi-téli időszakban hatékony gyógymód a sült hagyma. Vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat tartalmaz, melyek segítenek az influenza ,megfázás és baktériumok ellen is. Támogatják az immunrendszer működését. Erős antioxidáns, amely segíti a szabad gyökök oxidáló hatását. A szervezetbe bevitt megfelelő mennyiségű antioxidáns pedig csökkenti a szív-és érrendszeri betegségek kialakulását.