tóth gabi
Javában ontják a kiskertek a petrezselymet, répát, karalábét; ha eddig törted a fejed, hogyan tartósíthatnád őket, itt a megoldás! Boros Vali újabb hiánypótló trükkel állt elő...
Boros Vali nem először kápráztatja el az asszonyokat egy remek ötlettel, és gyanítjuk, nem is utoljára; a leleményes szabolcsi háziasszony tarsolyában mindig van egy újabb konyhai trükk. Most éppen a leveskocka házilag készítve robbantotta fel az internetet. A leveszöldségek javát már fel lehetett szedni a kertből, ám, ha nincs pincéd, akkor ezek csak bajosan tartósíthatók. Valika ötlete azért is zseniális, mert a leveskocka házilag készítve nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot; márpedig sokan emiatt idegenkednek ettől az egyébként nagyon praktikus konyhai hozzávalótól.
A háziasszonyok imádták az ötletet, amikor Valika megosztotta velük, hogy idén is készül a jó kis házi leveskocka; azonnal tudni akarták a receptet is. A rafinált szabolcsi háziasszony pedig szívesen elárulta a titkot.
Leveskocka házilag
Hozzávalók:
Elkészítés: