
FAZÉK
Nem csak édes lehet a palacsinta! Ha szereted a sós ínyencségeket, ezt a receptet neked találták ki.

Palacsinta története:
A palacsinta eredete a római korból származik, neve latinul placenta colt. A lepényszerű tésztát kerek kövön vagy a levendárium szerint bronzpajzson sütötték. Összetétele liszt, víz és kevéske só keveréke volt. Nagyon fontos szerepe volt a a római légiók ellátásában, mert hosszabb ideig elállt. Ezekben az időkben inkább húsfélékkel fogyasztották. Nagy valószínűséggel a rónai légiók nyomán terjedhetett el a Duna medencéjében és tőle nyugatra is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.