tóth gabi
Nem mindenható a rántott hús! Ezt a fûszeres sült csirkét nagyon egyszerûen el tudod készíteni, a végeredmény pedig parádés! Ráadásul pikk-pakk összedobod, alig kell idõt töltened a konyhában.
A zsályával, rozmaringgal és balzsamecettel készült sült csirke az egyik legjobb választás szinte minden diétában.
Hogy éppen milyen zöldségekből készíted el a köretet hozzá, rád van bízva. Ezt a nagyon egyszerű hétköznapi ételt gyorsan el tudod készíteni, arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag alig kell mosogatnod, mert kevés edényt kell használnod az elkészítéshez.
Hozzávalók:
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra.
2. A megmosott, felszeletelt csirkemellet sózd, borsozd és olajozd be.
3. Az összes többi hozzávalót keverd össze egy nagy tálban, majd add hozzá a felszeletelt csirkemellet és a feldarabolt zöldségeket.
4. Tedd az egészet egy sütőpapírral kibélelt tepsibe úgy, hogy egy rétegben legyenek rajta a húsok és zöldségek.
5. Süsd 20-25 percig, amíg ropogós nem lesz az egész. Frissen, forrón tálald!